Satisfaction er en dramatisk fortelling om hvordan tre ulike menn håndterer vonde livserfaringer. Lukas, Wilhelm og Christian bærer på svik, løgner og avvisning fra oppveksten. Det preger både vennskapet og rollene som fedre og ektefeller. De kaver med å finne en trygg identitet i kampen mellom å innfri mannsidealer og løse egne problemer. Hvor ærlige tør de være mot seg selv, hverandre og sine nærmeste? Tør de ta tak i utfordringene?

Redaktør: Roger Pihl

Design: Randi B. Klemp, Digel Design

Bokblogger Kjell Magne Gjøsæter, Bokblogger.com, gir terningkast 5. Les anmeldelsen her.

Bokblogger Ina, I bokhylla, gir terningkast 4. Les anmeldelsen her.

Forfatter Ingrid Strümke skriver: Personene er troverdige, handlingen logisk. Tema er samfunnsrelevant og tidsriktig. Språket er treffende og tilpasset røft, glimrende formulert. Alt i alt en super bok som jeg med overbevisning kan anbefale. Les mer her.

Cofferead ved Marte T. Vestly skriver: Satisfaction belyser svært viktige tema, og setter søkelys på problematikk rundt det å skulle innfri mannsidealer. Les hele anmeldelsen​ her og intervju ​her.

Historiene er realistiske og går over flere år. Spesielt menn, og særlig dem som ikke leser mye, vil kunne ha utbytte av den. Og kvinner kan nok få mer innsikt i mennenes verden. 
Jeg gir for øvrig terningkast 4.
Tormod Huseby, psykiater

God og spennende bok om viktig tema. Ikke lett å legge fra seg. Setter refleksjonene i gang. Veldig glad for å ha lest boka, og historien(e) synger i hodet fortsatt.
Arne F.

Dette var en bok jeg likte, lett å lese og språket stod ikke der og krevde oppmerksomhet som en figur med lavt ego men derimot førte leseren inn i scenene slik at det hele ble livaktig og spennende. Enkelte deler var triste og jeg måtte ta en pause, som da Sara måtte si farvel til sin far som fant ny dame og måtte flytte. Vi trenger mer slik litteratur.
Nils Fredrik Tambs

Bestill signert bok her

Pris kr 329 kr 200 inkludert frakt

Kjenner du deg igjen i dette?

«Vi garderer oss ofte av redsel for å bli avvist. Avvisning er en mektig kraft mellom mennesker.»

«Livet og identiteten skal iscenesettes, dermed blir man fremmed for seg selv og sårbar for avvisning.»

Fra boka «Alene naken» av Tormod Huseby, spesialist psykiatri

«Siden han ikke ville snakke om seg selv, spurte han vennen lite om hans indre liv. Han kunne jo risikere å bli spurt tilbake. Vennen må ha opplevd det som han ikke engasjerte seg noe særlig.» 

Fra boka «Alene» av Peder Kjøs, psykolog

«Av erfaring vet jeg at jeg lærer mindre av mine egne monologer enn av dialoger med andre. Min indre monolog fungerer stort sett som en fontene av påstander jeg selv er enig i.»

«Hurra! Tenk at det kom noe godt ut av kommunikasjonen, sa han – som om han hadde funnet opp hjulet på nytt, og alle kvinner himlet kollektivt med øynene……»

Fra boka «Mannual» av Adam Schjølberg, komiker 

Noe som traff? Les Satisfaction å se hvordan Lukas, Wilhelm og Christian håndterer sårbarhet, avvisning og kommunikasjon. Knekker de koden eller går det helt galt? 

Bestill signert bok her